Home COMUNICATE DE PRESA Comunicat: GALERIA MOBIUS ÎMPLINEŞTE DOI ANI DE NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR

Comunicat: GALERIA MOBIUS ÎMPLINEŞTE DOI ANI DE NOAPTEA ALBĂ A GALERIILOR

0
29

Astăzi începe Mobius Art Week, un eveniment ce marchează doi ani de existenţă a galeriei Mobius. Evenimentul este parte din circuitul Noaptea Albă a Galeriilor şi se desfăşoară simultan în două locaţii: spaţiul galeriei Mobius din strada Mendeleev 2 şi pop up-ul Mobius in clădirea Media One/THE HUB din strada Nicolae Iorga 5.
De pe 6 până pe 13 octombrie, vizitatorii sunt aşteptaţi în cele două locaţii cu mai multe vernisaje de artă contemporană şi cu primul târg de carte de artă din România – MOBIUS C`ARTE, ce are loc în spaţiul THE HUB pana pe data de 13 octombrie. 
Săptămâna debutează astăzi de la ora 19:00 cu vernisajul expoziţiei “Seasons” a artistului Andrei Gamarţ la spaţiul THE HUB și cu finisajul expoziției DEVIATIONS, de Claudia Braileanu, curatoriată de Eugen Rădescu la spaţiul galeriei Mobius din strada Mendeleev 2 .
Mobius Art Week cuprinde și o expoziţie de grup a mai multor artişti din portofoliul Mobius: AES+F (Rusia), crocodilePower (Rusia), Anna Khodorkovskaya (Austria), Andrei Gamarț (Rep. Moldova), Bianca Mann (România), Lea Rasovszky (România), Sandor Szasz (Ungaria), Roman Tolici (România), Marc Verlan (Rep. Moldova).
*
Spaţiul Media One/The Hub din strada Nicolae Iorga 5 este un proiect al companiei MAD Projects. Clădirea de birouri este un vechi edificiu cu scop utilitar, regândit, reamenajat şi redecorat într-un stil modernist şi avangardist.
Află mai multe despre evenimente pe http://www.mobius-gallery.com/, https://www.noapteagaleriilor.ro/ro/2017/Bucuresti/1 (pin 35 și pin 67)
Persoana de contact
Tel. 072601520156
Mail. roxana.gamart@mobius-gallery.com

Mediafax Comunicate

SURSA: Comunicate de presa gratuite – Director articole

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In COMUNICATE DE PRESA
Comments are closed.