Home COMUNICATE DE PRESA Comunicat: Comunicat de presă Asociatia Rromsport

Comunicat: Comunicat de presă Asociatia Rromsport

0
30

Ref: 30 de tineri pasionați de fotografie din Sectorul 3 au avut parte de un training specializat în cadrul proiectului “Prin lentila mea, Sectorul 3 arată așa!” implementat de Asociația Rromsport și finanțat de Primăria Sectorului 3 al Municipiului București. 
În cadrul concursului de fotografie, care a avut ca temă promovarea elementelor de patrimoniu arhitectural, cultural și natural din Sectorul 3, s-au înscris peste 100 de tineri cu vârstele între 15-24 de ani, cu aproximativ 100 de fotografii.
30 dintre aceștia au fost selectați în urma clasamentului să participle la activitatea de training din perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2017, desfășurată în Comuna Cerașu, Județul Prahova, un loc liniștit propice acumulării de noi informații despre arhitectura urbană și arta fotografică.
“Ne-am bucurat să interacționăm aceste zile cu adolescenți minunați, interesați și pasionați de fotografie și nu numai, care își dedică în mod responsabil timpul atât educației, cât și pasiunilor lor. Aceștia au fost încântați de activitățile practice pe care le-au desfășurat împreună cu trainerii, în mod special de sesiunea foto, în urma căreia vom selecta o parte dintre fotografii pentru a le promova pe site-ul proiectului www.teinvitinsectorul3.ro,” a declarat Teodora Desagă, managerului de proiect.
Reamintim că proiectul va continua cu o expoziție pe 15 octombrie care va cuprinde cele mai reușite 30 de fotografii înscrise în concurs, în cadrul căreia vom anunța și premia primii trei câștigători. De asemenea, fotografiile selectate în urma jurizării se vor regăsi printate și în catalogul proiectului, ce va fi distribuit cu titlu gratuit în Sectorul 3.

Mediafax Comunicate

SURSA: Comunicate de presa gratuite – Director articole

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In COMUNICATE DE PRESA
Comments are closed.